Vernieuwend familiebedrijf

Waarom is dat nou zo leuk, werken bij Spectro? Vooral omdat we een vernieuwend familiebedrijf zijn, dat oog heeft voor mens en maatschappij. Daar hebben we zelfs een prijs mee gewonnen: Beste Familiebedrijf van Nederland (2014).

Je kunt bij ons op het volgende rekenen:
- Korte lijnen en een informele sfeer
- Veel vrijheid en afwisseling
- Volop aandacht voor innovatie en ondernemerschap
- Alle kansen om door te groeien en het verschil te maken
- Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Zeepbrouwer (40 uur)

In verband met de onze aanhoudende groei zijn wij per direct op zoek naar iemand die van aanpakken houdt en niet bang is voor fysiek werk. Vind je het leuk om in grote ketels te roeren om volgens een vaste procedure het juiste recept te maken? Maar zoek je wel een baan in dagdienst? Dan gaan we graag met je in gesprek! Lees verder.


Productieplanner (40 uur)

Vanwege vervanging zijn wij per direct op zoek naar een Planner. Als Planner bij ons duurzame productiebedrijf ben je dagelijks verantwoordelijk voor het maken van een totale productieplanning in SAP Business One die klopt van A tot Z. Lees verder.

Open sollicitatie

Staat er voor jou geen passend werk bij? Maar denk je toch een versterking voor ons te zijn? Stuur dan je open sollicitatiebrief met cv naar ons. Aarzel niet, want we groeien door en hebben geregeld nieuwe collega’s nodig!


Stage lopen

Wil je bij ons stagelopen? Of afstuderen? Laat het ons dan weten. We dragen graag bij aan het opleiden van de Next Generation. Stuur je overtuigende sollicitatiebrief met cv naar ons. Heb je hier vragen over? Bel dan gerust.

Afdeling P&O
0412 – 631 956
po@spectro.nl


Echt familiebedrijf
“Aan alles merk je dat Spectro een echt familiebedrijf is: de korte lijntjes, de no-nonsense mentaliteit, de attenties die we krijgen … Bovendien wordt er goed gekeken naar welk werk bij je past. Daardoor zit ik hier al 27 jaar uitstekend op mijn plek!”
Marco van Schijndel, Medewerker Vervoer
Je maakt een verschil
“Ik ben blij en trots dat ik hier mag werken, ruim twaalf jaar al. Wat me vooral aanspreekt, is het feit dat de lat steeds hoger wordt gelegd, zeker in het lab. Wat ik hier doe, maakt dus echt een verschil: voor het bedrijf, maar ook in de markt.”
Esther Peters, Medewerker R&D
Prima arbeidsvoorwaarden
“Als je hier in de productie komt werken, moet je van aanpakken houden. Maar daar staat veel tegenover. Zo kun je hier echt een verschil maken als je dat wilt; je mening doet ertoe! En qua arbeidsvoorwaarden is alles hier dik in orde, ook belangrijk natuurlijk.”
Felix van Heeswijk, Productieleider
Kans om je te ontwikkelen
"Je krijgt hier echt de kans om je te ontwikkelen: op de werkvloer, maar ook daarbuiten. Zo heeft Spectro mijn Nederlandse lessen helemaal betaald. Erg belangrijk voor mij, want ik zie mijn verdere toekomst hier in Nederland."
Aleksandra Pszczola, Medewerker Productie
Veel vrijheid
"Ik werk hier al sinds 2001 en heb het nog steeds super naar mijn zin. Dat komt vooral doordat ik zoveel vrijheid krijg bij het invullen van mijn functie. Maar laten we eerlijk zijn, die vele snipperdagen en die waspas zijn natuurlijk ook niet vervelend!"
Rob Kuijpers, Inkoper