Betere ingrediënten, slimmere recepturen, efficiëntere processen… bij Spectro werken we elke dag aan de reinigingsconcepten van de toekomst. We ontwikkelen niet alleen de beste reinigingsmiddelen, maar kijken ook hoe we met innovatieve totaalconcepten de schoonmaakmarkt kunnen veranderen. Het streven naar perfectie begint bij ons elke dag opnieuw.

Duurzame oplossingen

Kwaliteit, kostenbesparing en duurzaamheid gaan bij ons hand in hand. Met onze geconcentreerde reinigingsmiddelen en zorgvuldige doseersystemen behoren onze producten per definitie tot de duurzaamste oplossingen in de markt. Daarnaast gebruiken we zoveel mogelijk milieuvriendelijke ingrediënten en stimuleren we het gebruik van producten met het EU Ecolabel. Het beste voorbeeld daarvan is ons merk Ecodos. Inmiddels hebben de meeste producten van dit merk het EU Ecolabel.
Ook op bedrijfsniveau investeren we voortdurend in mens en milieu.

Complete reinigingsplannen

Een goed product is slechts het halve werk. Uiteindelijk moet dat product immers zo efficiënt mogelijk op de werkvloer gebruikt worden. Daarom ondersteunen we u met complete reinigingsplannen en handige online hulpmiddelen. Bovendien trainen we uw medewerkers om onze middelen zo veilig, efficiënt en duurzaam mogelijk toe te passen.

Familiebedrijf

Als familiebedrijf hebben we het vizier altijd op de toekomst gericht.
We geloven namelijk dat investeren in de lange termijn altijd het meeste oplevert, zowel voor onze klanten als voor onszelf.
Met deze visie hebben we in 2014 de Family Fundament Award voor Beste Familiebedrijf van Nederland gewonnen.
Een mooie bevestiging van waar we als familie al ruim 50 jaar aan werken:

Next Generation Cleaning Solutions.