Sanitairreiniger Bio

Productcode
00390
Productomschrijving:

Geconcentreerd, fris geparfumeerd, neutraal product voor het reinigen van het gehele sanitair. Het product is speciaal ontwikkeld voor gebruik in toiletgroepen die veelvuldig gebruikt worden en waar zich geurproblemen voordoen.

Wilt u iets in onze webshop bestellen en heeft u nog geen account?
Neem dan contact met ons op.

Spraymethode: doseer 20 ml product in een met maximaal 1 liter koud water gevulde sprayflacon. Spray de reinigingsoplossing op een microvezeldoek of rechtstreeks op het oppervlak en reinig het oppervlak hiermee. Sprayflacon dagelijks legen. Het product mag niet verneveld worden.

Sopmethode: het product kan direct opgebracht worden op de verontreinigde oppervlakken. Doseer, bij normale vervuiling, 10 ml product per liter lauwwarm water. Sop de werkdoek of spons in de reinigingsoplossing en wring deze uit tot het klamvochtig is en reinig het oppervlak. Verhoog de dosering bij zware vervuiling.

Dit product bevat micro-organismen die voor effectieve stankafbraak zorgen. Het is bovendien aangenaam geparfumeerd, waardoor het prettig in gebruik is. Let op: het product wordt onwerkzaam in combinatie met desinfectiemiddelen.

click here