Private label

Private label reinigingsmiddelen vormen de oorsprong van Spectro. En nog altijd zijn we toonaangevend op dit gebied.

We onderscheiden ons met onze hoogwaardige reinigingsmiddelen, maar misschien nog wel belangrijker is onze adviserende rol. Dankzij onze jarenlange ervaring krijgt u altijd de juiste reinigingsmiddelen voor de juiste toepassingen.

En uiteraard profiteert u van de voordelen van een private label: een eigen identiteit, en toch geen zorgen om zaken als kwaliteit, veiligheid, registratie en verpakking. Bovendien zijn we uiterst flexibel in onze aanpak.

Meer weten over private labels?
Bel ons: +31-412–631 956

Premium

Premium is onze eigen lijn van hoogwaardige reinigingsmiddelen. Deze zijn uit voorraad leverbaar, óók in kleine hoeveelheden.

Met ons Premium-merk profiteert u zonder grote investeringen van een breed assortiment. Bovendien weet u zeker dat aan alle voorwaarden op het gebied van kwaliteit, veiligheid, registratie en verpakkingen is voldaan.

Naar de Premium-producten

Ecodos

Duurzaam reinigen gaat om het product én het gebruik daarvan. Daarom hebben we het merk Ecodos in het leven geroepen.

De naam zegt het al: ‘Eco-dos’ combineert hooggeconcentreerde, ecologische reinigingsmiddelen met slimme doseersystemen. Zo helpen we u de schoonmaak efficiënter, hygiënischer, veiliger en milieuvriendelijker te maken.

EU Ecolabel
De meeste Ecodos-producten hebben het EU Ecolabel. Daarmee voldoen ze aan de criteria van Agentschap NL, OVAM en Green Key. Goed om te weten: de productie van Ecodos valt onder het A.I.S.E. Charter for Sustainable Cleaning.

Naar de Ecodos-producten

Ecodet

Ecodet is ons speciale merk voor textielwasmiddelen. Ook bij dit merk gaat het om hooggeconcentreerde, ecologische reinigingsmiddelen met slimme doseersystemen.

Naar de Ecodet-producten

iHACCP

iHACCP is onze online tool om in 3 stappen reinigingsplannen te maken, compleet met (onder meer) controlelijsten, productinformatiebladen en hygiëne-instructies.

Met behulp van vrijwel iedere smartphone of tablet kan de gebruiker inventariseren welke objecten gereinigd moeten worden. Vervolgens genereert iHACCP een compleet hygiëneplan op maat. De laatste stap is een uitgebreide training van personeel, gericht op hygiënisch, veilig en milieubewust werken.

Meer weten over iHACCP?
Bel ons: +31 - 412 – 631 956