11 producten

per pagina
 1. Ecodos Interieurreiniger
  Ecodos Interieurreiniger

  Neutraal product voor de dagelijkse reiniging in het interieur: bureaus, tafels, stoelen, deuren, deurposten et cetera

 2. Ecodos Sanitairreiniger +
  Ecodos Sanitairreiniger +

  Hooggeconcentreerde, sterk geparfumeerde, neutrale sanitairreiniger voor dagelijks gebruik. Veilig te gebruiken op alle waterbestendige ondergronden. Zorgt voor een langdurig fris sanitair. 

 3. Ecodos Sanitairreiniger (Zuur)
  Ecodos Sanitairreiniger (Zuur)

  Hooggeconcentreerde, zure sanitairreiniger voor dagelijks gebruik. Veilig te gebruiken op het sanitair zoals wasbakken, toiletten, urinoir, tegels (wanden en vloeren) en deuren. Niet geschikt voor kalkhoudende steensoorten zoals marmer en travertin. 

 4. Ecodos Sanitairreiniger Bio
  Ecodos Sanitairreiniger Bio

  Neutraal product voor de dagelijkse reiniging van sanitair. Gebaseerd op micro-organismen, ideaal voor stankafbraak in veelgebruikte sanitaire ruimtes.

 5. Ecodos Vloerreiniger Zeep
  Ecodos Vloerreiniger Zeep

  Product voor de dagelijkse reiniging van waterbestendige vloeren, zoals marmer, plastic, rubber, vinyl et cetera. Geeft de vloer een natuurlijke glans.

 6. Ecodos Vloerreiniger (Ultra)
  Ecodos Vloerreiniger (Ultra)

  Neutraal, laagschuimend product voor de dagelijkse reiniging van alle waterbestendige vloeren, zoals linoleum, vinyl, kunststof, rubber, steen et cetera. Droogt streeploos op en is geschikt voor de schrobzuigmachine. Dit product is tevens geschikt voor gebruik in combinatie met microvezel.

 7. Ecodos Vloerreiniger Extra
  Ecodos Vloerreiniger Extra

  Alkalische, laagschuimende, ontvettende en emulgerende vloerreiniger. Geschikt voor vloeren van onder andere productielocaties, sportaccommodaties en garages.

 8. Ecodos Keukenreiniger
  Ecodos Keukenreiniger

  Hooggeconcentreerde, laagschuimende, universele keukenreiniger. Tevens geschikt als inweekmiddel voor de vaat en als vloerreiniger in de schrobzuigmachine.

 9. Ecodos Ontvetter
  Ecodos Ontvetter

  Hooggeconcentreerde alkalische reiniger geschikt voor alle alkalibestendige oppervlaktes. Verwijdert de meest hardnekkige verontreinigingen zoals: vet, roet, eiwitten, oliën, rookaanslag, straatvuil, nicotine en ander vuil.

 10. Ecodos Desinfectie
  Ecodos Desinfectie

  Sterk geconcentreerd desinfectiemiddel toegelaten voor het desinfecteren van oppervlakken, apparatuur en materiaal. Wettelijk toegelaten in Nederland (14100N), België (716B) en Duitsland (N-66140) onder de naam Quatdes.

 11. Ecodos Afwasmiddel
  Ecodos Afwasmiddel

  Hooggeconcentreerd, hoogschuimend afwasmiddel voor handmatig gebruik. Kan probleem-loos meerdere keren per dag gebruikt worden.

11 producten

per pagina
click here