Ecodos Sanitairreiniger+ Doseerfles

Productcode
00779A
Productomschrijving:

Hooggeconcentreerde, sterk geparfumeerde, neutrale sanitairreiniger voor dagelijks gebruik. Veilig te gebruiken op alle waterbestendige ondergronden. Zorgt voor een langdurig fris sanitair. 

Wilt u iets in onze webshop bestellen en heeft u nog geen account?
Neem dan contact met ons op.

Geschikt voor gebruik in zowel emmer als sprayflacon.

Spraymethode:
Doseer 5 ml product in een met koud water gevulde sprayflacon. Spray de reinigingsoplossing op een microvezeldoek of oppervlakte en reinig het oppervlak. Sprayflacon dagelijks legen.
Sopmethode:
Doseer 10 ml product in een werkemmer gevuld met maximaal 5 liter lauw water. Sop de werkdoek of spons in de reinigingsoplossing en wring deze uit tot een klamvochtige doek en reinig het oppervlak.
 

Ecodos Sanitairreiniger + is geschikt voor het dagelijks reinigen van de gehele sanitairruimte zoals wasbakken, toiletten, urinoirs, tegels (wanden en vloeren) en deuren op alle ondergronden zoals keramiek, glazuur, chroom, glas, kunststoffen, tegelwerk, etc. Voorkomt opbouw van vervuiling zoals kalkzeep en aanslag, verwijdert huidvetten en is kalkbindend. Dit product is geschikt voor gebruik in combinatie met microvezel. 
 

Kleur: Rood
Geur: Aangenaam geparfumeerd
pH waarde concentraat: 7,0

Samenstelling: Gebaseerd op grondstoffen van hernieuwbare basis. Het product is biologisch afbreekbaar conform de Europese Detergentenverordering (EG 648/2004). 

click here