Ecodos Sanitairreiniger Bio

Productcode
00752
Productomschrijving:

Hooggeconcentreerde, aangenaam geparfumeerde, neutrale sanitairreiniger met bacterie- culturen. Veilig voor alle oppervlaktes en breekt stank af. 

Wilt u iets in onze webshop bestellen en heeft u nog geen account?
Neem dan contact met ons op.

Dosering middels Ecodos Easy.

Werkflacon:
Doseer 5 ml product in een met koud water gevulde sprayflacon. Spray de reinigingsoplossing op een microvezeldoek of oppervlakte en reinig het oppervlak. Sprayflacon dagelijks legen.

Sopmethode: Hanteer de volgende dosering:
Lichte vervuiling: Doseer 5 ml product.
Normale vervuiling: Doseer 10 ml product.
Doseer het product in een met lauw water gevulde werkemmer van maximaal 5 liter. Sop de werkdoek of spons in de reinigingsoplossing en wring deze uit tot een klamvochtige doek en reinig het oppervlak. 
 

Sanitairreiniger Bio is geschikt voor alle waterbestendige oppervlaktes in de sanitaire ruimte zoals wasbakken, toiletten, urinoirs, tegels (wanden en vloeren) en deuren. Specifiek bedoeld voor toiletgroepen die veelvuldig gebruikt worden en last hebben van stank. Het product wordt onwerkzaam i.c.m. desinfectiemiddelen. Dit product is geschikt voor gebruik in combinatie met microvezel. 
 

Kleur: Donkerrood
Geur: Aangenaam geparfumeerd
pH waarde concentraat: 7,0

Samenstelling: Gebaseerd op grondstoffen van hernieuwbare basis. Het product is biologisch afbreekbaar conform de Europese Detergenten- verordering (EG 648/2004).

click here