Ecodos Ontvetter Doseerfles

Productcode
00756A
Productomschrijving:

Hooggeconcentreerde alkalische reiniger toepasbaar op alle alkalibestendige oppervlaktes. Verwijdert de meest hardnekkige verontreinigingen zoals: vet, roet, eiwitten, oliën, rookaanslag, straatvuil, nicotine en ander vuil.

Wilt u iets in onze webshop bestellen en heeft u nog geen account?
Neem dan contact met ons op.

Geschikt voor gebruik in zowel emmer als sprayflacon.

Spraymethode:
Doseer 1 dop (5 ml) product in een met koud water gevulde sprayflacon. Spray de reinigings- oplossing op poetspapier of oppervlakte en reinig het oppervlak. Bij hardnekkige vervuilingen dosering ophogen. Sprayflacon dagelijks legen.
Sopmethode:
Doseer het product in een met lauw water gevulde werkemmer van maximaal 5 liter. Sop de werkdoek of spons in de reinigingsoplossing en wring deze uit tot een klamvochtige doek en reinig het oppervlak.
Hanteer de volgende dosering:
Lichte vervuiling: Doseer 1 dop (5 ml) product.
Normale vervuiling: Doseer 2 doppen (2 x 5 ml) product.

Ecodos Ontvetter is geschikt voor het effectief reinigen van vloeren, verfwerk, afzuigkappen, filters, tegels, fornuizen, Tl-armaturen, tuinmeubels, stoffen bekledingen, kunststof en vele andere moeilijk te reinigen objecten.
 

Kleur: Geel
Geur: Ongeparfumeerd
pH waarde concentraat: 11,0

Samenstelling: Gebaseerd op grondstoffen van hernieuwbare basis. Het product is biologisch afbreekbaar conform de Europese Detergenten-verordering (EG 648/2004).

click here