Ecodos Keukenreiniger Doseerfles

Productcode
00755A
Productomschrijving:

Hooggeconcentreerde, laagschuimende, universele keukenreiniger. Kan ook toegepast worden als inweekmiddel voor de vaat en als vloerreiniger in de schrobzuigmachine.

Wilt u iets in onze webshop bestellen en heeft u nog geen account?
Neem dan contact met ons op.

Geschikt voor gebruik in emmer, sprayflacon, schrobzuigmachine en als inweekmiddel.

Spraymethode: Doseer 1 dop (5 ml) product in een met koud water gevulde sprayflacon. Spray de reinigings- oplossing op een microvezeldoek of oppervlakte en reinig het oppervlak. Sprayflacon dagelijks legen.
Sopmethode: Hanteer de volgende dosering: Lichte vervuiling: Doseer 1 dop (5 ml) product. Normale vervuiling: Doseer 2 doppen (2 x 5 ml) product. Doseer het product in een met lauw water gevulde werkemmer van maximaal 5 liter. Sop de werkdoek of spons in de reinigingsoplossing en wring deze uit tot een klamvochtige doek en reinig het oppervlak.
Inweekmiddel: Doseer 1 dop (10 ml) product per 5 liter koud water. Schrobzuigmachine: Hanteer een dosering van 0,2% (2 ml per liter water). Product doseren in schoonwatertank van machine.
 

Ecodos Keukenreiniger is geschikt voor de reiniging van alle waterbestendige oppervlaktes zoals vloeren, wanden, werkbladen, keukenapparatuur, ketels, containers, etc. Omdat het product laagschuimend is kan het prima gebruikt worden als inweekmiddel voor de vaat (voorkomt schuimvorming in de vaatwasser). Ecodos Keukenreiniger kan ook gebruikt worden als vloerreiniger in de schrobzuigmachine. Voorkomt schuimvorming in apparatuur.
 

Kleur: Oranje
Geur: Ongeparfumeerd
pH waarde concentraat: 9,5

Samenstelling: Gebaseerd op grondstoffen van hernieuwbare basis. Het product is biologisch afbreekbaar conform de Europese Detergenten-verordering (EG 648/2004).

click here