Combisteamer Reiniger

Productcode
00204
Productomschrijving:

Geconcentreerde, laagschuimende, sterk alkalische reiniger speciaal ontwikkeld voor automatische en semi-automatisch zelfreinigingsprogramma.

Wilt u iets in onze webshop bestellen en heeft u nog geen account?
Neem dan contact met ons op.

Raadpleeg voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing van uw apparaat. Afhankelijk van het soort systeem controleer voor gebruik het reservoir en vul indien nodig bij of sluit de verpakking rechtstreeks aan op het doseersysteem.

Het verbruik is circa 100 tot 550 ml reinigingsmiddel. Tijdens gebruik altijd deur van het apparaat gesloten houden. In sommige gevallen moet u handmatig naspoelen met schoon water. Na bereiding van sterk zouthoudende producten als vis en zeevruchten dient de oven gereinigd te worden. Dit voorkomt aanslag en corrosievorming.

Combisteamer Reiniger kan gebruikt worden voor vrijwel alle combisteamers en andere ovenapparatuur van RVS, ijzer en steen met een zelfreinigingsprogramma. Verwijdert de meest hardnekkige vervuilingen zoals aangekoekte vetten en eiwitten. Indien gewenst gebruiken in combinatie met een zuur spoelglansmiddel. Regelmatig gebruik verbetert het schoonmaakresultaat en de levensduur van uw apparatuur.

Kleur: Kleurloos
Geur: Ongeparfumeerd
pH waarde: 13,5

click here