Reinigingsmiddelen voor het reinigen en beschermen van auto’s, vrachtauto en andere transportmiddelen.

9 producten

per pagina
 1. SP Cleaner 100
  SP Cleaner 100
  Geconcentreerd, krachtig zuur product voor het doeltreffend verwijderen van vuil, kalk en roest op RVS en zuurbestendige oppervlaktes (geeft aluminium een vernieuwde uitstraling)
 2. Alu Cleaner
  Alu Cleaner
  Zeer geconcentreerd, zuur reinigingsmiddel voor het reinigen van velgen en aluminium onderdelen op auto’s en vrachtwagens (ontkalkt zuurbestendige oppervlaktes).
 3. Finish Dryer
  Finish Dryer
  Geparfumeerd product voor het optimaal drogen van alle voertuigen.
 4. Foam Polish
  Foam Polish
  Schuimende en geparfumeerde polish voor gebruik in de laatste borstelfase. Zorgt voor het beschermen en glanzen van alle lakken.
 5. Active Foam
  Active Foam
  Hoogschuimend, sterk geparfumeerd product voor gebruik in schuimbogen en wasboxen. Geeft een frisse geur in de gehele washal.
 6. Brush Shampoo
  Brush Shampoo
  Optimaal schuimend en geparfumeerd product voor gebruik in borstel- en textielwasstraten. Houdt het materiaal schoon.
 7. TC Excellent
  TC Excellent
  Alkalisch product voor het extra snel en krachtig reinigen van auto’s en vrachtauto’s. Tevens geschikt als alkalische velgenreiniger.
 8. TC Power
  TC Power
  Veilig alkalisch product voor het extra snel en contactloos reinigen van auto’s en vrachtauto’s. Zorgt tevens voor een mooie glans.
 9. Pre Cleaner
  Pre Cleaner
  Licht geparfumeerde, alkalische voorreiniger voor het reinigen van velgen en het snel verwijderen van insectresten en straatvuil van de totale auto.

9 producten

per pagina
click here