Op 28 t/m 30 september 2021 is Spectro aanwezig op de vakbeurs Transport Compleet Gorinchem.
Onder het motto: ‘Nooit meer shampoo bestellen’ lanceren wij officieel ons IBC Monitoring System.

Nooit meer shampoo bestellen

Het IBC Monitoring System is als onderdeel van Internet of Spectro een volgende stap in de inzet van technologie en data in reinigingsmiddelen en schoonmaakconcepten. De IBC monitoringssensoren worden volledig afgestemd op de gebruiker, waarbij wordt vastgesteld wat het bestelniveau is. De sensoren communiceren met de Spectro Internet Module en die zorgt ervoor dat de data continu wordt verstuurd naar de server van Spectro. Als het bestelmoment wordt bereikt, wordt automatisch nieuw product opgestuurd. Nooit meer shampoo bestellen dus, makkelijker kan het niet!

Gebruik van slimme data

Bij de gebruiker wordt een speciale Spectro Internet Module geïnstalleerd die kan communiceren met alle doseerapparatuur en sensoren van Spectro. De data die continu wordt doorgestuurd, wordt verwerkt en geanalyseerd. Niet alleen hoeft de gebruiker nooit meer product te bestellen, ook krijgt hij een melding als het product helemaal op is. Bovendien heeft de gebruiker dankzij de intelligente dataverwerking altijd inzicht in het verbruik, zodat er gericht bijgestuurd kan worden om het resultaat te perfectioneren.

LEES OOK: dit is het internet van Spectro

Uniek in de wereld

De Internet Modules, sensoren en doseerapparatuur worden door Spectro zelf ontwikkeld en geproduceerd in onze energieneutrale fabriek. Alles wordt professioneel geïnstalleerd door het Spectro Technical Service Team. Het Spectro Technical Service Team is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Dit team werkt overigens volledig CO2-neutraal door uitsluitend de inzet van elektrische voertuigen. Bent u geïnteresseerd in het IBC Monitoring System? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Het Spectro IBC Monitoring System krijgt haar wereldpremière op de Transport Compleet in Gorinchem en is live te bezichtigen op onze stand (J109) op 28, 29 en 30 september 2021. Registreer hier uw bezoek.