Het serveren van mooie, smakelijke gerechten begint natuurlijk met een schone vaat. Met Spectro Smart Liquid weet u zeker dat u een zeer goed wasresultaat bereikt. Dankzij dit volautomatische vaatwasconcept werkt uw vaatwasmachine immers altijd met de juiste hoeveelheid vaatwasmiddel. Bovendien heeft u dankzij de intelligente dataverwerking altijd inzicht in het verbruik, zodat u gericht kunt bijsturen om uw resultaat te perfectioneren. Alles wordt professioneel geïnstalleerd door het nieuwe Spectro Technical Service Team.

Intelligent en duurzaam vaatwassen

De kern van het Smart Liquid-concept is een intelligent doseersysteem met leegdetectie en automatische doorlaadfunctie. Dit zorgt ervoor dat altijd de juiste hoeveelheid vaatwasmiddel naar uw vaatwasmachine wordt gedoseerd, zonder dat u er zelf naar hoeft om te kijken. Onze sterk geconcentreerde, duurzame vaatwasmiddelen zorgen vervolgens voor een topresultaat. Of het nu om een kleine voorlader met kopjes gaat of om een grote bandmachine met sterk vervuilde borden: we bieden voor elke machine en situatie de juiste oplossing. De lege verpakkingen kunnen geretourneerd worden naar onze Recycle Factory.

LEES OOK: Spectro Recycle Factory

Dankzij stevige snelkoppelingen en een duidelijke kleurcodering is het gebruik van onze producten extra veilig.

Het Smart Liquid-concept kent geen fysieke bediening, maar is via de Spectro-app op afstand te bedienen.

Producten

Dishwash Eco Concentraat EU Ecolabel Voor alle waterhardheden
Dishwash Extra Concentraat Tegen hardnekkige koffie- en theeaanslag
Dishwash Alu Safe Concentraat Met extra metaalbeschermende componenten
Rinse Aid Eco Concentraat EU Ecolabel Voor alle waterhardheden

Toepassingsgebieden

  • Horeca
  • Catering
  • Bedrijfskantines
  • Zorgsector
  • Bakkerijen
  • Sportkantines
  • Overige grootkeukens

Spectro Technical Service Team

Het Spectro Technical Service Team zorgt voor een professionele installatie van onze doseerapparatuur. Op basis van de data die onze doseerapparatuur genereert, kan het Spectro Technical Service Team u heel gericht adviseren over het gebruik van uw vaatwasmachine en uw vaatwasmiddelen. Ook kan het Spectro Technical Service Team dankzij deze data eenvoudig problemen en eventuele gebruikersfouten traceren. Op die manier wordt het gehele vaatwasproces verbeterd, zodat er geen oponthoud ontstaat en de doorloop van het keukenproces niet wordt opgehouden. Het Spectro Technical Service Team is bovendien 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Dit team werkt overigens volledig CO2-neutraal door uitsluitend de inzet van elektrische voertuigen.

LEES OOK: dit is het internet van Spectro

Spectro pand en bus