Spectro partner van 1 miljoen druppels

Spectro partner van 1 miljoen druppels

Spectro is partner geworden van 1 miljoen druppels. Het project 1.000.000 druppels heeft als doel om voor eind 2012 een miljoen mensen in Nederland duurzamer te maken in hun denken en doen. Een miljoen mensen die zich bewust zijn van hun rol in hun omgeving.

Elke persoon die zich bewust is van zijn omgeving en zijn verantwoordelijkheid daarin neemt, draagt bij aan een meer duurzame maatschappij. Sceptici zouden kunnen zeggen dat één persoon een druppel op de gloeiende plaat is. Een miljoen druppels koelen de plaat echter wel degelijk af. 1.000.000 druppels stelt zich tot doel om een miljoen mensen te bereiken en hen te inspireren hun steentje bij te dragen aan de wereld van morgen.

1.000.000 druppels kunnen overal vandaan komen. De medewerkers van de deelnemende bedrijven, hun klanten, hun leveranciers. Maar er is ook een website, www.eenmiljoendruppels.nl, die mensen stimuleert mee te doen. Wekelijks wordt een Duurzame Druppel van de Week gepubliceerd; een concrete tip die mensen niet alleen duurzamer maakt, maar ook geld of gewoon een goed gevoel oplevert. Het project wil er door het delen van kennis voor zorgen dat al deze mensen zich beseffen dat ze op een eenvoudige manier hun steentje kunnen bijdragen aan een beter milieu en een betere maatschappij. Eén druppel. Maar dan een miljoen keer.

Voor meer informatie over 1.000.000 druppels: www.eenmiljoendruppels.nl