Spectro introduceert Ontvetter Eco op Schoonmaak Golfdag

Spectro introduceert Ontvetter Eco op Schoonmaak Golfdag

Op de Nationale Schoonmaak Golfdag heeft Spectro haar gloednieuwe product met Europees Ecolabel gepresenteerd: Ontvetter Eco. Deze hooggeconcentreerde, krachtige alkalische reiniger verwijdert de meest hardnekkige vervuilingen zoals: vet, roet, eiwitten, oliën, rookaanslag, straatvuil, nicotine en ander vuil.

Nieuwe criteria
Per 28 juni zijn de nieuwe Ecolabel criteria voor Alles- en Sanitairreinigers van kracht. De nieuwe eisen gaan verder in op de afbraak van de producten en de grondstoffen maar stelt bijvoorbeeld ook strengere eisen aan de verpakking. Ontvetter Eco is gecertificeerd volgens de nieuwste criteria van het Europees Ecolabel en voldoet daarmee als één van de eerste aan deze strenge eisen. Bovendien voldoet men aan de laatste normen van onder andere Agentschap NL, OVAM en Green Key.

Hoogconcentraten
Alle reinigingsmiddelen van Spectro met het Europees Ecolabel zijn hooggeconcentreerd. Naast financiële voordelen worden er belangrijke milieubesparingen bereikt op het gebied van opslag en logistiek. De producten worden verpakt in doseerflacons of doseersystemen waarmee overdosering wordt verkomen. Daarnaast ondersteunt Spectro haar klanten in het geven van trainingen en instructies.

Meer info: www.spectro.nl/ecolabel
Gratis proefmonster? klik hier