Ecodos Easy gepresenteerd op ISSA Interclean

Na ruim 3 jaar ontwikkeling in het diepste geheim introduceert Spectro op de ISSA/ Interclean Amsterdam Ecodos Easy:
's werelds eerste intelligente en energie neutrale dispenser voor reinigingsmiddelen.
Ecodos

Wereldpremière
Ecodos Easy is 's werelds eerste intelligente en energie neutrale dispenser voor reinigingsmiddelen. De toepassing van slimme technologie leidt tot extra efficiënt gebruik van onze ecologische reinigingsmiddelen voor gebouwen en keukens. Ecodos Easy geeft inzicht in het verbruik van de schoonmaakmiddelen. De data die de dispenser genereert, zijn eenvoudig te integreren in uw schoonmaak- of HACCP-plan. Zo kunt u heel gericht sturen op hygiëne en ecologische prestaties.
Ecodos

Next Generation Cleaning Solutions
Ecodos Easy is ontwikkeld en geproduceerd door Spectro als antwoord op onze missie voor 'Next Generation Cleaning Solutions': schoonmaak significant efficiënter en duurzamer maken en tegelijkertijd kosten besparen. Hiervoor is onder andere data analyse nodig over het verbruik van reinigingsmiddelen. Om dit te bereiken werkt Ecodos Easy met de nieuwste technologieën op het gebied van zonne-energie, energieopslag en dataverwerking.
Ecodos

Eigenschappen
- Iedere actie van de dispenser wordt geregistreerd.
- De genereerde data kan onder andere toegepast worden voor (HACCP) reinigingsplannen.
- De dosering is zeer nauwkeurig en altijd hetzelfde.
- De ingebouwde vertragingstimer voorkomt overdosering.
- Twee verschillende doseringen zijn beschikbaar met een simpele druk op de knop (instelbaar van 1 tot 100 ml per keer).

Kleuren, nummers, symbolen en geluiden maken Ecodos Easy zeer gebruiksvriendelijk. Voor mobiel gebruik kunnen de dispensers zelfs geïnstalleerd worden op een werkwagen. Zowel de techniek als het ontwerp zijn gepatenteerd door Spectro B.V.

Lage kosten per dosering
Belangrijk om te weten: Ecodos reinigingsmiddelen voor gebouwenreiniging en keukenhygiëne horen bij de duurzaamste in de markt. Door de lage dosering en vertragingstimer garanderen wij lage kosten per dosering. Immers gaat duurzaam reinigen om de combinatie van het product én het gebruik daarvan.

Meer info: www.ecodos.eu/easy of neem contact met ons op.