Ecodos Compact en Ecodos Doseerfles gepresenteerd op ISSA Interclean

In de aanwezigheid van een groot aantal genodigden heeft Spectro op de ISSA Interclean een tweetal nieuwe Ecodos productlijnen gepresenteerd.

Ecodos Compact
Ecodos Compact zijn hooggeconcentreerde ecologische vaatwasmiddelen (tot wel 5 keer geconcentreerder dan traditionele producten) en speciale doseerapparatuur voor perfect schone vaat in professionele omgevingen. De gepatenteerde dispenser is zeer eenvoudig te installeren en makkelijk in gebruik. Het systeem is compact en kan geplaatst worden in vrijwel iedere ruimte en op vrijwel iedere afstand dankzij onze 'Place Anywhere'-technologie. De producten worden verpakt in cartridges gemaakt van 50% gerecycled kunststof, Europees Ecolabel voor beide product is in ontwikkeling. Het concept is in de afgelopen twee jaar ontwikkeld door Spectro en wordt lokaal geproduceerd. Meer info: www.ecodos.eu/producten/compact/.

Ecodos Compact


Ecodos Doseerfles
Op de ISSA Interclean is tevens officieel de Ecodos Doseerfles gepresenteerd. Dit zijn hooggeconcentreerde, ecologische reinigingsmiddelen (tot wel 5 keer geconcentreerder dan traditionele producten) en gebruiksvriendelijke doseerflessen voor de dagelijkse professionele reiniging van gebouwen en keukens. De speciale doppen op de doseerflessen zorgen voor een exacte hoeveelheid product. Alle producten (m.u.v. het desinfectiemiddel) zijn voorzien van het Europees Ecolabel. Meer info: www.ecodos.eu/producten/doseerfles.
Ecodos Doseerfles


Over Ecodos
Duurzaam reinigen gaat om het product én het gebruik daarvan. Daarom maken wij hooggeconcentreerde, ecologische reinigingsmiddelen en combineren we deze met slimme doseersystemen. Zo helpen we u de schoonmaak efficiënter, hygiënischer, veiliger en milieuvriendelijker te maken. Dat is onze missie: de totale milieu-impact van onze producten verkleinen en de schoonmaakkosten verminderen.
Meer informatie op www.ecodos.eu.