Actueel
 • Deadline DPD voorraad verstreken Vanaf juni 2015 zijn alle nieuw geproduceerde reinigingsmiddelen voorzien van zogeheten CLP etikettering. Voor voorraden met oude etikettering geldt een uitverkooptermijn van 2 jaar. Deze deadline is inmiddels verstreken, wij adviseren om uw voorraad te controleren en indien nodig actie te nemen.

  Geïnteresseerd?
  Voor meer informatie kunt u kijken op de website of neem contact met ons op!
  Lees verder
 • EU Ecolabel voor Ecodet Wasmiddelen Spectro heeft het gerenommeerde EU Ecolabel ontvangen voor de producten Ecodet Wasmiddel en Ecodet Microvezel Wasmiddel.

  EU

  Ecologische textielwasmiddelen
  Ecodet Easy zijn hooggeconcentreerde, ecologische textielwasmiddelen in intelligente en energie neutrale doseersystemen. Het concept is specifiek ontwikkeld voor het wassen van alle soorten textiel in semi-professionele wasmachines. Hiermee bieden we een laagdrempelige en duurzame oplossing voor het professioneel wassen van textiel. Het Easy doseersysteem is zeer gebruiksvriendelijk, met duidelijke symbolen, kleuren en cijfers. Daarnaast is het perfect af te stemmen op iedere situatie.

  Eerste in de Benelux
  Het ecologische karakter van de producten wordt nu dus onderbouwd met het Europees Ecolabel. Spectro is de eerste producent in de Benelux die het certificaat in deze categorie mag ontvangen!

  Geïnteresseerd?
  Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Ecodet of neem contact met ons op!
  Lees verder
 • Nieuw: 100% Recycle Bottle Na de succesvolle introductie van onze 1 liter Recycle Bottle lanceren we nu onze Recycle Bottle in 500 ml.

  500

  Deze 500 ml fles is gemaakt van 100% gerecycled PET. Door het ontbreken van kleurstoffen in de verpakking is deze vervolgens eenvoudig te recyclen. De 100% Recycle Bottle is leverbaar met diverse producten. Handzeep Eco en Ethades+ (handdesinfectie) zijn beide uit voorraad leverbaar in deze fles.

  Geïnteresseerd?
  Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een sample aan.  Lees verder
 • Ecodos Easy gepresenteerd op ISSA Interclean Na ruim 3 jaar ontwikkeling in het diepste geheim introduceert Spectro op de ISSA/ Interclean Amsterdam Ecodos Easy:
  's werelds eerste intelligente en energie neutrale dispenser voor reinigingsmiddelen.
  Ecodos

  Wereldpremière
  Ecodos Easy is 's werelds eerste intelligente en energie neutrale dispenser voor reinigingsmiddelen. De toepassing van slimme technologie leidt tot extra efficiënt gebruik van onze ecologische reinigingsmiddelen voor gebouwen en keukens. Ecodos Easy geeft inzicht in het verbruik van de schoonmaakmiddelen. De data die de dispenser genereert, zijn eenvoudig te integreren in uw schoonmaak- of HACCP-plan. Zo kunt u heel gericht sturen op hygiëne en ecologische prestaties.
  Ecodos

  Next Generation Cleaning Solutions
  Ecodos Easy is ontwikkeld en geproduceerd door Spectro als antwoord op onze missie voor 'Next Generation Cleaning Solutions': schoonmaak significant efficiënter en duurzamer maken en tegelijkertijd kosten besparen. Hiervoor is onder andere data analyse nodig over het verbruik van reinigingsmiddelen. Om dit te bereiken werkt Ecodos Easy met de nieuwste technologieën op het gebied van zonne-energie, energieopslag en dataverwerking.
  Ecodos

  Eigenschappen
  - Iedere actie van de dispenser wordt geregistreerd.
  - De genereerde data kan onder andere toegepast worden voor (HACCP) reinigingsplannen.
  - De dosering is zeer nauwkeurig en altijd hetzelfde.
  - De ingebouwde vertragingstimer voorkomt overdosering.
  - Twee verschillende doseringen zijn beschikbaar met een simpele druk op de knop (instelbaar van 1 tot 100 ml per keer).

  Kleuren, nummers, symbolen en geluiden maken Ecodos Easy zeer gebruiksvriendelijk. Voor mobiel gebruik kunnen de dispensers zelfs geïnstalleerd worden op een werkwagen. Zowel de techniek als het ontwerp zijn gepatenteerd door Spectro B.V.

  Lage kosten per dosering
  Belangrijk om te weten: Ecodos reinigingsmiddelen voor gebouwenreiniging en keukenhygiëne horen bij de duurzaamste in de markt. Door de lage dosering en vertragingstimer garanderen wij lage kosten per dosering. Immers gaat duurzaam reinigen om de combinatie van het product én het gebruik daarvan.

  Meer info: www.ecodos.eu/easy of neem contact met ons op.
  Lees verder
 • Luchtverfrisser in luchtige en frisse verpakking Luchtverfrisser in luchtige en frisse verpakking Nieuwe luchtverfrisser
  Ongewenste luchtjes zijn soms onvermijdelijk. Als antwoord op dit probleem introduceert Spectro de luchtverfrisser.
  De luchtverfrisser is pH-neutraal, gebruiksklaar en voorzien van een geurneutralisator.

  Traditionele luchtverfrissers worden vaak verpakt in sterk milieubelastende aerosol verpakkingen, daarom
  wordt de luchtverfrisser van Spectro geleverd met een triggersol verpakking. Deze innovatieve verpakking werkt
  zonder schadelijke aerosol en zorgt met een simpele knijpbeweging voor een prachtig en krachtige nevel.
  De speciale verpakking zorgt namelijk voor optimale verspreiding met minimale kracht.
  Ondanks de krachtige nevel is een flacon luchtverfrisser van 300ml goed voor ruim 200 doseringen!
  Zodra de luchtverfrisser op is, kan de verpakking eenvoudig worden gerecycled.

  De luchtverfrisser is bij ons uit voorraad leverbaar. Wij versturen u graag meer informatie over de luchtverfrisser of andere producten.
  Lees verder